Flori-Zilahi

Florica Zilahi

Psihoterapeut

Flori Zilahi este psihoterapeut autonom, în specialitatea psihoterapie familială sistemică. Este coordonator/co-trainer în cadrul programelor de formare ITFA. Are experiență în lucrul cu familii, cupluri, copii și de asemenea coordonează grupuri de suport pentru persoanele aflate în impas (anxietate, depresie, dependențe). Formări ulterioare: Terapia Centrată pe Emoții (EFT), Intervenții Bazate pe Relații de Încredere (TBRI), facilitator parental certificat Circle of Security®.


Mama îmi spunea că, atunci când eram mică, de fiecare dată când venea cineva la noi în vizită, stăteam “gură-cască” și ascultam poveștile de viață ale adulților. Mai târziu urma să descopăr că acel moment era doar începutul a ceea ce astăzi fac cu atâta drag și pasiune. Fiind atâta de aproape de poveștile de viață ale oamenilor și simțind apăsarea și suferința lor, mi-am acordat foarte fin abilitatea de a empatiza cu oamenii aflați în impas.

Mă bucur că astăzi, din același loc cald și securizant în care m-am format ca terapeut și am fost modelată ca om, am privilegiul de a fi alături de persoanele în dificultate pentru a le ajuta să-și creeze propriile povesti frumoase de viață, simțindu-se în siguranță.

Home 9 Echipa noastră 9 Florica Zilahi