Emanuela Teodora Mic

Psiholog și consilier dezvoltare personală

Locația: Cabinet (Calea Șagului, Timișoara) și Online

Servicii oferite:
– Psihoterapie individuală
– Psihoterapie familială sistemică
– Psihoterapie de cuplu
– Psihoterapie copii
– Consiliere parentală
– Dezvoltare personală

Sunt psiholog și consilier dezvoltare personală, cu formare în psihoterapie familială sistemică și terapia centrată pe emoții (EFT). Lucrez în procesul terapeutic atât cu familii, copii și cupluri, precum și individual.

Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii și împreună să depășim diferite frici ce apar în copilărie și să descoperim curcubeul de emoții. Copilul de azi care are o inteligență emoțională crescută este adultul de succes de mâine.

Consider că este importantă dezvoltarea personală și autocunoașterea fiecărui adult. Aceasta depinde în mare măsură de conștientizarea și identificarea acelor nevoi (informații, abilități, competențe) care vor conduce spre atingerea scopului personal și profesional.

Consilierea/terapia ne ajută să aflăm cine suntem noi de fapt și cât de mult suntem ce vor cei din jurul nostru, iar în drumul nostru vom căuta să regasim copilul interior și nevoile acestuia.

Sunt aici să ofer sprijin, să ghidez și să descoperim împreună care sunt resursele interne și cum putem depăși convingerile limitative care ne împiedică să ne dezvoltăm.

Home 9 Psihoterapeuți 9 Emanuela Teodora Mic