Ține-mă strâns în brațe ® – Workshop pentru cupluri

Este ciudat uneori cum tocmai în relațiile importante de iubire ajungem să ne blocăm în lucruri aparent mici, neînțelegeri, mesaje distorsionate, senzația că vorbesc singură sau că orice aș face, nu reușesc să te mulțumesc… În acest workshop, veți avea ocazia ca, prin activități ghidate cu grijă, să explorați împreună cum să ieșiți din impas și cum să creați o relație bazată pe încredere, siguranță și conectare emoțională.

Întregul program a fost conceput de Dr. Sue Johnson, fondatoarea terapiei de cuplu centrate pe emoții (EFT), în Canada, și oferit ca sprijin cuplurilor din întreaga lume. Cercetările au arătat că 7 din 10 cupluri care au beneficiat de terapia centrată pe emoții au reușit să-și repare relația și să mențină schimbările pozitive pe termen lung.

Partenerii vor explora, fiecare în cadrul propriei relații de cuplu următoarele aspecte:

  • Care sunt punctele lor sensibile și cum ajung să se blocheze
  • Cum se produce distanțarea emoțională în relație
  • Care sunt nevoile neîmplinite de atașament
  • Cum pot crea mai multă siguranță în relație
  • Cum pot ierta și recăpăta încrederea în partener
  • Cum pot crea mai multă intimitate
  • Cum pot să mențină vie flacăra iubirii păstrând conectarea emoțională

Trainer: Psih. dr. Ileana Rogobete este psihoterapeut de cuplu și supervizor acreditat în terapia centrată pe emoții de către Centrul Internațional de Excelență în Terapia Centrată pe Emoții (ICEEFT Canada). A obținut doctoratul în domeniul traumei psihologice la University of Cape Town în 2011. În prezent este directorul Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică Areopagus, Timișoara.

Dacă sunteți interesați de acest workshop vă puteți înscrie la următorul link, iar noi vă vom contacta cu detalii suplimentare cu privire la data și orarul stabilit: https://forms.gle/6sj5CNNPrJ8mYj2aA

Vă așteptăm cu drag!

Home 9 Servicii formare 9 Workshopuri formare continuă 9 Ține-mă strâns în brațe ® – Workshop pentru cupluri